Advocaten en mediators voor (internationaal) familierecht

Wij leveren als advocaten en mediators juridische diensten aan particulieren, ondernemers, expats en hun echtgenoten.

Wij adviseren niet alleen cliënten uit heel Nederland met hun scheiding of alimentatie, maar ook Nederlanders of hun partners, die in het buitenland wonen of mensen met een buitenlandse nationaliteit waarbij de procedure van een internationale scheiding in Nederland wordt gevoerd. Daarnaast adviseren we buitenlandse advocaten over het Nederlandse familierecht als uw procedure in het buitenland plaatsvindt.

We hebben uitgebreide ervaring met moderne vormen van videobesprekingen zoals Zoom of Microsoft Teams. Waar u ook in Nederland of in het buitenland woont, onze kwaliteit en het persoonlijke contact blijft gegarandeerd. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons advocatenkantoor in Maarssen – Utrecht.

Waarom kiest u voor Simmelink advocaten?

Het beste van 2 werelden: persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor en de professionaliteit van een groot kantoor.

Persoonlijk betrokken

Wij zijn persoonlijk betrokken bij uw zaak en staan u bij van het begin tot het einde. Daarnaast vinden wij laagdrempeligheid belangrijk: u kunt ons altijd bellen of e-mailen als u vragen heeft.

Gespecialiseerd met passie

We zijn experts op ons vakgebied en willen er alles over weten. We volgen alle recente ontwikkelingen en uitspraken. Wij kunnen u als geen ander voorzien van de juiste informatie en persoonlijk advies.

Betaalbaar en doelgericht

We weten wat we doen en wat nodig is in uw situatie. We verspillen geen tijd aan onnodige zaken die alleen maar tijd en geld kosten.

Uw advocaat of mediator voor personen- en familierecht

Het personen- en familierecht heeft te maken met alle facetten van het leven. De verschillende kwesties die zich bij familierecht voordoen kunnen een grote impact en verstrekkende gevolgen hebben. Ze kennen persoonlijke en financiële aspecten.

Een echtscheiding of het verbreken van de samenwonen kan ingrijpende gevolgen hebben. Hoe hoog wordt de partner- of kinderalimentatie? Wat moet in het ouderschapsplan worden opgenomen? Op welke wijze kan het financieel vermogen worden verdeeld? Het kan ik gezag over de kinderen krijgen? Kan het pensioen worden verevend? Hoe kan ik scheiden van mijn buitenlandse partner? Hoe kan ik mijn voornaam wijzigen?

Wij geven u helder en gedegen juridisch advies zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Onze familierechtadvocaten kunnen u begeleiden in procedures waaronder eenzijdige of gezamenlijke verzoeken tot echtscheiding of via mediation. Daarnaast kunnen we u discreet en onafhankelijk advies geven in een lopende scheidingsprocedure of voordat u gaat trouwen om er voor te zorgen dat alles goed geregeld is.

Kantoor in Maarssen – Utrecht

Nationale en internationale expertise

Vanuit ons kantoor in Maarssen – Utrecht behartigen wij de belangen van cliënten in heel Nederland en daarbuiten in het buitenland.

U kunt ons kantoor bezoeken of op afstand met videobellen.

Wij adviseren over alle aspecten van (internationale) echtscheiding zoals alimentatie, vermogensverdeling, pensioen en kwesties met betrekking tot de kinderen.

Zaken uit de praktijk

Wilt u meer lezen over voorbeelden van zaken waarmee we onze cliënten hebben geholpen? We publiceren op zeer regelmatig verhalen of casuïstiek.

De beoordeling van onze cliënten

Onze cliënten geven ons een beoordeling van 5 sterren. Wij zijn trots op deze goede beoordelingen over de kwaliteit van het advies, onze deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid van de familierechtadvocaten en de heldere communicatie.

Vaak horen we dat ze de stap al veel eerder hadden moeten zetten. De oplossing is soms dichterbij dan iemand denkt. Ervaar waarom oud-cliënten zo enthousiast zijn over onze familierecht advocaten. Maak vrijblijvend kennis met ons.

“Advocatenkantoor Simmelink biedt hoogwaardige en professionele ondersteuning bij familiezaken. Ze zijn erg snel met het antwoorden op de vaak vele vragen en immer accuraat. Ik was erg tevreden over de snelheid van afhandeling en communicatie. Het voordeel van een kleiner kantoor is dat je veel meer persoonlijke aandacht krijgt.”

Peter V.

”Simmelink has provided very professional support and enabled me to gain a fair child alimony and holiday arrangement via the court. My case is complicated because my ex lives abroad. They are very down-to-earth, responsive, and efficient. They try to find solutions for both parties and has compassion for the parties involved.“

Jing Qiao Z.

Nieuws en specifieke onderwerpen

Om u te informeren over relevant nieuws of specifieke onderwerpen schrijven we regelmatig een artikel. De artikelen worden vanuit een juridisch perspectief over het personen- en familierecht geschreven.

Wilt u een afspraak of meer weten?

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd gratis. We bespreken uw situatie, de mogelijkheden en geven een indicatie van de kosten. Hierin zijn we open, geen vervelende verrassingen achteraf.

Wilt u een afspraak of meer weten?

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd gratis. We bespreken uw situatie, de mogelijkheden en geven een indicatie van de kosten. Hierin zijn we open, geen vervelende verrassingen achteraf.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

hand schudden voor persoonlijke betrokkenheid - advocatenkantoor Simmelink

Persoonlijk betrokken

brandend lampje met euro teken door slim werken bespaar je geld - advocatenkantoor Simmelink

Slim
werken

persoon met verrekijker om vooruit te kijken - strategsich denken - advocatenkantoor Simmelink

Strategisch denken

persoon die verschillende richtingen kan zien en valkuilen kan herkennen en vermijden - advocatenkantoor Simmelink

Valkuilen herkennen

Contactformulier