Elisa Luitwieler

Laatste update:

Elisa Luitwieler

Juridisch secretaresse

Ik vind het erg belangrijk om een gevoel van vertrouwen en betrokkenheid achter te laten

T: 030 – 30 787 32 (werkdagen 9:00 – 17:00 uur)
E: info@simmelink.nl

Of gebruik het contactformulier als u op een andere wijze contact met mij wil opnemen.

Elisa Luitwieler
Elisa Luitwieler

Meer over mij

Ik werk inmiddels al een paar maanden met veel plezier bij advocatenkantoor Simmelink. Voordat ik hier in dienst trad heb ik op dit kantoor acht maanden stage gelopen tijdens mijn opleiding HBO-rechten. Naast mijn werk bij advocatenkantoor Simmelink, ben ik bezig met mijn pre-master aan de Universiteit van Tilburg.

Samen met Mathilde en Laura ben ik het eerste aanspreekpunt van het kantoor. Ik vind het daarom erg belangrijk om een gevoel van vertrouwen en betrokkenheid achter te laten. Ik luister aandachtig naar uw probleem, bespreek verwachtingen en bespreek onze aanpak van uw zaak. Ik kan u helpen bij vragen over bijvoorbeeld een voornaamswijziging en kan u informeren over een echtscheidingsprocedure; ook voor internationale aspecten.

Daarnaast zet ik mij in om mr. Simmelink zo goed mogelijk te ondersteunen in haar werkzaamheden om het beste resultaat voor u te behalen.

Photo of author

Auteur: Henk ten Dolle

Henk vervult de rol van Manager Bedrijfsvoering bij Advocatenkantoor Simmelink. Hij is verantwoordelijk voor de coördinatie van finance, marketing, HRM, en ICT en draagt bij aan de strategische planning en dagelijkse operaties van het kantoor. Zijn werk richt zich op het verbeteren van de bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van een sterkemarktpositie.

Bezoek de biografiepagina van

voor het CV.

Index