Onze werkwijze

In de loop der jaren hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan binnen het familierecht en het erfrecht, zowel nationaal als internationaal. Met deze ervaring en expertise kunnen we u in alle gevallen met de juiste werkwijze ondersteunen.

Advocaat

Als advocaat kunnen we u op verschillende manieren bij een echtscheiding of erfrechtzaak bijstaan. Wij kunnen adviseren, bemiddelen, onderhandelen en procederen bij de rechtbank om uw belangen te behartigen. Voordat we een procedure bij de rechtbank starten proberen we een regeling met de wederpartij te treffen.

Mediation

Bij mediation helpt een onpartijdige bemiddelaar u wanneer u een meningsverschil of conflict heeft over een juridische kwestie. Dit kan een conflict met een familielid, werkgever of uw (toekomstige) ex-partner zijn. De mediator is onafhankelijk en gaat met u en de andere partij in gesprek over een oplossing waar u allebei mee geholpen bent.

Op ons kantoor vragen veel cliënten om mediation bij scheiden omdat het in de praktijk snel, voordelig en een duurzame aanpak is.

Second opinion

Heeft u al een advocaat of mediator maar twijfelt u over de richting en de voortgang van het traject? Of wilt u advies over (een deel van) van een lopende zaak? Bij een second opinion kijken we op een discrete wijze met een neutrale en objectieve blik naar uw zaak. Daarnaast kunnen we u adviseren om na een uitspraak al dan niet in hoger beroep te gaan.

Waarom kiest u voor ons?

Het beste van 2 werelden: persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor en de professionaliteit van een groot kantoor.

Persoonlijk betrokken

Wij zijn persoonlijk betrokken bij uw zaak en staan u bij van het begin tot het einde. Daarnaast vinden wij laagdrempeligheid belangrijk: u kunt ons altijd bellen of e-mailen als u vragen heeft.

Gespecialiseerd met passie

We zijn experts op ons vakgebied. We volgen alle recente ontwikkelingen en uitspraken. Wij kunnen u als geen ander voorzien van de juiste informatie en persoonlijk advies.

Betaalbaar en doelgericht

We weten wat we doen en wat nodig is, we verspillen geen tijd aan onnodige zaken die alleen maar geld kosten.

Gratis intakegesprek

Heeft u een vraag of wilt u uw kwestie voorleggen? Maak dan vrijblijvend kennis met één van de advocaten. Dat kan bij ons op kantoor, telefonisch of via beeldbellen.

We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw situatie te bespreken en te onderzoeken wat we voor u kunnen betekenen. Wij luisteren naar wat u nodig hebt – uw prioriteiten, intenties, doelen en zorgen.

Persoonlijk betrokken

Onze advocaten zijn persoonlijk betrokken bij uw zaak en staan u bij van het begin tot het einde. Op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier bieden wij zekerheid en nemen zoveel mogelijk uw zorgen weg. U heeft altijd dezelfde advocaat, zodat u weet wie u kunt bellen of e-mailen als u vragen heeft. Wij staan naast onze cliënten en zijn uw vertrouwenspersoon.

Gespecialiseerd met passie

Onze in familierecht gespecialiseerde advocaten zijn geïnteresseerd in elk vraagstuk en zijn experts in hun vakgebied. We volgen nauwlettend alle recente ontwikkelingen en gerechtelijke uitspraken, waardoor wij u als geen ander kunnen voorzien van de juiste informatie en van persoonlijk advies.

Resultaatgericht

Wij gebruiken onze expertise, passie en buiten-de-kaders probleemoplossend vermogen om een juridische strategie te bedenken die u verder brengen.

Sommige cliënten hebben behoefte aan een volledig traject, zoals bij een echtscheiding. Anderen hebben advies nodig voor een alimentatieberekening. Ook kunnen wij u helpen door u op de achtergrond te voorzien van advies. Bijvoorbeeld als u in mediation (bemiddeling) bent en u wilt weten of u de juiste keuzes maakt. Wij bieden als kantoor ook zelf mediation aan. Bij mediation maken mensen samen afspraken onder begeleiding van een mediator. Hiermee kunt u voorkomen dat u betrokken wordt in een rechtzaak omdat u er samen niet goed kunt uitkomen.  

Onze succesvolle aanpak

U bent bij ons op de juiste plek: wij kunnen u verder helpen.”

Wij hebben de kennis en ervaring om ingewikkelde (juridische) kwesties in praktische oplossingen te vertalen. Onze familierecht advocaten verspillen geen tijd aan onbelangrijke details omdat die u niet verder helpen of simpelweg alleen geld kosten.

Onze werkwijze in 5 stappen:

  • Uw kwestie bespreken
  • Diagnose stellen
  • Opties bekijken
  • Samen keuzes maken
  • Aan de slag

Voordat we aan uw zaak beginnen, verdiepen we ons uw kwestie. Vervolgens stellen we een diagnose en achterhalen wij het echte probleem. We bespreken de mogelijkheden en samen kiezen we de optie die het beste bij uw situatie past. Vanzelfsprekend geven we een indicatie van de kosten, de doorlooptijd en het verwachte resultaat. En dan gaan we voor u aan de slag.

Lees hier de ervaringen van onze cliënten met onze familierecht advocaten waarop we trots zijn.