Elisa Luitwieler

Elisa Luitwieler

Juridisch secretaresse


” Ik vind het erg belangrijk om een gevoel van vertrouwen en betrokkenheid achter te laten

– Elisa Luitwieler

Meer over mij

Ik werk inmiddels al een paar jaar met veel plezier bij advocatenkantoor Simmelink. Voordat ik hier in dienst trad heb ik op dit kantoor acht maanden stage gelopen tijdens mijn opleiding HBO-rechten. Naast mijn werk bij advocatenkantoor Simmelink, ben ik bezig met mijn pre-master aan de Universiteit van Tilburg.

Wij zijn het eerste aanspreekpunt van het kantoor. Ik vind het daarom erg belangrijk om een gevoel van vertrouwen en betrokkenheid achter te laten. Ik luister aandachtig naar uw probleem, bespreek verwachtingen en bespreek onze aanpak van uw zaak. Ik kan u helpen bij vragen over bijvoorbeeld een voornaamswijziging en kan u informeren over een echtscheidingsprocedure; ook voor internationale aspecten.

Daarnaast zet ik mij in om de advocaten zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werkzaamheden om het beste resultaat voor u te behalen.

Foto van auteur

Auteur: Henk ten Dolle

Henk vervult de rol van Manager Bedrijfsvoering bij Advocatenkantoor Simmelink. Hij is verantwoordelijk voor de coördinatie van finance, marketing, HRM, en ICT en draagt bij aan de strategische planning en dagelijkse operaties van het kantoor.

Bezoek de biografiepagina van

Henk ten Dolle

voor het CV.