Scheiden en ondernemer met eigen zaak

Bent u ondernemer en heeft u een eigen zaak? Dan heeft een echtscheiding of uit elkaar gaan vaak gevolgen voor uw onderneming. In deze situatie spelen niet alleen uw persoonlijke belangen of de kinderen een rol, maar ook de belangen en het voortbestaan van uw zaak. Voor het juiste advies heeft u een advocaat nodig die gespecialiseerd is in familierecht, huwelijksvermogensrecht en de juridische aspecten van de eenmanszaak, v.o.f., B.V. en de maatschap.

We hebben al veel ondernemers en hun ex-partners bij echtscheidingen en alimentatieberekeningen mogen bijstaan. Als we aan uw zaak werken, maken we maximaal gebruik van onze ervaringen en expertises van familierecht en huwelijksvermogenrecht.

We hebben ervaring om jaarstukken te analyseren, kennen de fiscale gevolgen van de echtscheiding, ervaring met het verdelen van vermogen en de impact op het pensioen. Vanzelfsprekend maken we de juiste berekeningen voor partneralimentatie en kinderalimentatie.

Netwerk van specialisten

Als we u bijstaan dan is het goed te weten dat we beschikken over een netwerk van specialisten die we voor aanvullend advies kunnen inschakelen. U kunt hierbij denken aan accountants, fiscalisten en notarissen.

Internationale scheiding

Ook kunnen we u adviseren bij een internationale echtscheiding of andere internationale aspecten. U kunt hierbij denken aan een buitenlandse werkgever of dat uw bedrijf in het buitenland is gevestigd. Met onze diepgaande specialisatie van internationaal privaat recht weten we welke internationale verdragen van toepassing zijn en welke rechter bevoegd is.

Advocaat op afstand

Als u verder weg of in het buitenland woont dan kunnen wij u ook op afstand helpen via een online scheiding met videobellen. Waar u ook in Nederland of in het buitenland woont, onze kwaliteit en het persoonlijke contact blijft gegarandeerd. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons advocatenkantoor in Maarssen – Utrecht.

Carla Simmelink
Carla Simmelink

Wilt u een afspraak of meer weten?

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd gratis. We bespreken uw situatie, de mogelijkheden en geven een indicatie van de kosten. Hierin zijn we duidelijk; geen vervelende verrassingen achteraf.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Persoonlijk betrokken

Slim
werken

Strategisch denken

Valkuilen herkennen

Contactformulier