Henk ten Dolle

Laatste update:

ir. Henk ten Dolle

Manager bedrijfsvoering

“Verantwoordelijk voor finance, marketing, HRM en ICT”

T: 030 – 30 787 32 (werkdagen 9:00 – 17:00 uur)
E: henk@simmelink.nl

Of gebruik het contactformulier als u op een andere wijze contact met mij wil opnemen.

Henk ten Dolle
Henk ten Dolle

Meer over mij

Henk is de Manager bedrijfsvoering bij Advocatenkantoor Simmelink en speelt een belangrijke rol in de organisatie van het kantoor. Zijn verantwoordelijkheden omvatten de coördinatie van finance, marketing, HRM, en ICT, en hij heeft een actieve rol bij zowel de strategische planning als de dagelijkse operaties.

De multidisciplinaire aanpak van Henk draagt bij aan de continue verbetering van de efficiëntie en effectiviteit van de bedrijfsprocessen in lijn is met de strategische doelstellingen van het kantoor. Dit heeft bijgedragen aan een stabiele marktpositie.

Henk toont inzet in zijn werk en hanteert strategieën die gericht zijn op de groei van het kantoor en de tevredenheid van cliënten en medewerkers.

In zijn functie als Manager bedrijfsvoering richt Henk zich op verschillende facetten van de bedrijfsvoering, waaronder het ontwikkelen van een lange termijn strategie, het optimaliseren van financiële processen en het implementeren van marketingcampagnes. Zijn rol is essentieel voor de voortdurende ontwikkeling en het succes van het kantoor.

Opleiding en werkervaring

Indien u meer wilt weten over zijn professionele loopbaan, is hij te vinden op LinkedIn.

Photo of author

Auteur: Henk ten Dolle

Henk vervult de rol van Manager Bedrijfsvoering bij Advocatenkantoor Simmelink. Hij is verantwoordelijk voor de coördinatie van finance, marketing, HRM, en ICT en draagt bij aan de strategische planning en dagelijkse operaties van het kantoor. Zijn werk richt zich op het verbeteren van de bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van een sterkemarktpositie.

Bezoek de biografiepagina van

voor het CV.

Index