Familierecht & uit elkaar​

Uitstekend advies voor familierecht, echtscheiding en naamrecht. 
Oplossingen op maat die uw leven vooruit helpen.

Of bel vrijblijvend: 030-3078732 

Wat is
Familierecht &
uit elkaar?

Familierecht gaat over zaken die zich in de persoonlijke levenssfeer afspelen zoals geboorte, huwelijk, vermogen en bezittingen. De vraagstukken zijn vaak combinateis van juridische en persoonlijke belangen in emotionele situaties. Als  familierechtadvocaat staan we u bij met gedegen advies en persoonlijke betrokkenheid, zodat u verder kunt.

In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we uw situatie in een persoonlijk gesprek.  Wij bieden zekerheid bij uw familierechtelijke kwestie en we werken accuraat tegen een scherpe prijs.

Advocaat in familierecht die er voor u is

Als u een echtscheiding of een familierechtelijke kwestie doormaakt en geconfronteerd wordt met complexe en emotionele kwesties, is het noodzakelijk dat u beschikt over deskundige, betrokken en daadkrachtige juridische bijstand om u door het proces te begeleiden.

U zoekt een advocaat die persoonlijk betrokken is, naar u luistert en een realistisch advies geeft voor een eerlijke prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Wilt u graag een second opinion of dat we meedenken over uw situatie en mogelijkheden?

Neem contact met ons op, we kunnen u vast helpen.

Onze focus ligt altijd bij u

Wij zijn betrokken

Wij zien u niet als een zaak of dossier, maar als een uniek persoon die een oplossing nodig heeft, zodat u verder kunt.

We luisteren

Wij respecteren wat uw wensen zijn en wij gaan beginnen als wij op één lijn zitten met hetzelfde doel.

We zijn realistisch

Wij benaderen elke zaak weloverwogen en wij doen geen beloftes of garanties die wij niet kunnen waarmaken

Advocatenkantoor uit Maarssen met landelijke en internationale dekking

We zijn gevestigd in Maarssen – Utrecht. Onze cliënten komen uit heel Nederland en daarbuiten. Met de moderne communicatiemiddelen zoals Zoom kunnen we u uitstekend helpen. U bespaart op reistijd, terwijl we een persoonlijk gesprek hebben en zonder dat het afbreuk doet aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Maarssen.

Naast het Nederlandse familierecht zijn we gespecialiseerd in internationaal familierecht. We kunnen u bijstaan als u, uw partner of beiden in het buitenland wonen.

Reviews: wat onze cliënten zeggen

Advocatenkantoor Simmelink biedt hoogwaardige en professionele ondersteuning bij familiezaken. Ze zijn erg snel met het antwoorden op de vaak vele vragen en immer accuraat. Ik was erg tevreden over de snelheid van afhandeling en communicatie. Het voordeel van een kleiner kantoor is dat je veel meer persoonlijke aandacht krijgt.
Peter V.
5/5

Wilt u meer recencies lezen? Ga naar het overzicht van onze reviews.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Kan ik een second opinion of onafhankelijk advies op mijn familierechtelijke kwestie krijgen?

Bij ons kunt u een second opinion vragen, we brengen regelmatig op een discrete wijze advies uit. We kunnen u helpen in bijvoorbeeld de volgende situaties:
  • u bent verwikkeld in een echtscheiding, maar u heeft niet het gevoel dat door uw advocaat uw belangen voldoende worden behartigd.
  • u zit in mediation voor een scheiding maar u twijfelt of de gezamenlijke advocaat of mediator uw belangen wel voldoende naar voren laat komen.
  • u bent niet tevreden over uw advocaat en u vraagt zich af of namens u de juiste stappen worden ondernomen.
  • u wenst in hoger beroep te gaan tegen een uitspraak van de rechter die tegenviel, maar u wil graag dat een expert met u meekijkt of het zinvol is om in hoger beroep te gaan.
Bij een second opinion kijken we met een neutrale en objectieve wijze naar uw zaak en geven waar nodig advies. Wij behartigen dan uitsluitend uw belangen, we voeren onze werkzaamheden discreeet en op de achtergrond uit. Bij een mediation of gezamenlijk advocaat, kunnen we bijvoorbeeld de alimentatie narekenen of de voorgestelde verdeling van de huwelijksgemeenschap te beoordelen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een second opinion of onafhankelijk advies, neem dan contact met ons op. Wij behandelen uw vraag vertrouwelijk en discreet.

Neem vrijblijvend contact op

carla-simmelink-advocatenkantoor-simmelink
  • Het is vrijblijvend en u bent tot niets verplicht
  • Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld
  • Binnen 1 werkdag nemen we contact met u op
  • Wilt u ons graag persoonlijk spreken? Bel ons op: 030 – 30 787 32 (9:00 -17:00)
  • stuur ons een e-mail naar info@simmelink.nl
  • of gebruik ons beveiligde formulier om een e-mail te sturen:
Na het verzenden ontvangt u direct een kopie van dit bericht en we reageren binnen 1 werkdag.
Krijgt u geen kopie, dan is het e-mail adres wellicht niet goed ingevuld en hebben we uw bericht niet ontvangen.