Over Ons - Simmelink Advocaten

Simmelink Advocaten, is een gespecialiseerd advocatenkantoor en uw deskundige partner in familierecht, erfrecht, en arbeidsrecht met vestigingen in Maarssen en Amsterdam. Sinds onze oprichting in 2018, met onze kantoren in Maarssen en Amsterdam, hebben wij ons toegelegd op het leveren van persoonlijke en gespecialiseerde juridische ondersteuning, niet alleen aan cliënten in Nederland maar ook aan internationale cliënten en expats over de hele wereld. Ons doel is om op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de unieke behoeften van elke cliënt, ongeacht of ze in Nederland of daarbuiten wonen.

Onze expertise

We combineren verschillende perspectieven en expertise, met ervaringen die uiteenlopen van drie tot meer dan twintig jaar. Deze diversiteit stelt ons in staat om zowel vernieuwende inzichten te bieden als te vertrouwen op beproefde kennis. Of u nu een particulier bent, een ondernemer, of een expat, wij bieden persoonlijk en op maat gemaakt juridisch advies.

Wereldwijd bereik met een persoonlijke touch

Hoewel we trots zijn op onze vestigingen in Maarssen en Amsterdam, ondersteunen we cliënten van over de hele wereld, inclusief expats, dankzij de moderne technologieën zoals videobellen. Deze aanpak stelt ons in staat om effectief en efficiënt te communiceren met onze cliënten, waar ze ook zijn. Cliënten zijn echter altijd welkom op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Innovatie en ontwikkeling

We blijven vooroplopen door continue innovatie en ontwikkeling. Onze kennis houden we actueel met voortdurende educatie, literatuurstudie, en het analyseren van rechterlijke uitspraken. De inzet van de nieuwste technologische hulpmiddelen maakt onze dienstverlening efficiënter en duurzamer.

Transparantie en toegankelijkheid

Transparantie in communicatie en toegankelijkheid zijn voor ons essentieel. U kunt altijd direct contact opnemen met uw advocaat, wat zorgt voor een persoonlijke en betrokken dienstverlening.

Internationaal netwerk en multidisciplinaire aanpak

Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk van experts kunnen we ondersteuning bieden bij juridische vraagstukken die de landsgrenzen overschrijden. We werken nauw samen met accountants, fiscalisten en notarissen om een geïntegreerde service te leveren die alle aspecten van uw zaak dekt.

Onze diensten

Advocaat

Als uw advocaat bieden we een breed scala aan ondersteuning op het gebied van familierecht, erfrecht en arbeidsrecht, waaronder adviseren, bemiddelen, onderhandelen, en procederen bij de rechtbank.

Mediation

Mediation is een effectieve aanpak voor het oplossen van meningsverschillen of conflicten. Deze methode wordt gewaardeerd om zijn snelheid, kostenbesparing en duurzaamheid, zowel voor lokale als internationale situaties.

Second opinion

Bij twijfel over de aanpak van uw huidige advocaat of mediator kan een second opinion waardevolle nieuwe inzichten bieden. Wij bieden een discrete, neutrale en objectieve evaluatie van uw situatie. We kunnen second opinions ook uitvoeren als uw zaak zich in het buitenland bevindt, zoals kinderalimentatie in de Verenigde staten terwijl u de Nederlandse nationaliteit heeft.

Neem contact met ons

Bij Simmelink Advocaten zijn we toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke juridische dienstverlening, zowel in Nederland als wereldwijd. We zijn er trots op dat we niet alleen een Nederlandse maar ook een wereldwijde dienstverlening bieden, waarbij we ons aanpassen aan de veranderende behoeften van onze cliënten over de hele wereld. Onze aanpak is afgestemd op uw specifieke situatie, waarbij we streven naar de best mogelijke uitkomst. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen.

| Simmelink Advocatenkantoor

Onze cliënten

Simmelink advocaten home | Simmelink Advocatenkantoor
Medewerkers advocatenkantoor Simmelink

Onze mensen

| Simmelink Advocatenkantoor
Medewerkers advocatenkantoor Simmelink

Onze werkwijze

Image4 | Simmelink Advocatenkantoor
Medewerkers advocatenkantoor Simmelink

Onze tarieven

Foto van auteur

Auteur: Henk ten Dolle

Henk vervult de rol van Manager Bedrijfsvoering bij Advocatenkantoor Simmelink. Hij is verantwoordelijk voor de coördinatie van finance, marketing, HRM, en ICT en draagt bij aan de strategische planning en dagelijkse operaties van het kantoor.
Bezoek de biografiepagina van
voor het CV.