Over ons

Bij Advocatenkantoor Simmelink, opgericht in 2018 en gevestigd in Maarssen en Amsterdam, staat persoonlijke aandacht centraal in onze gespecialiseerde juridische dienstverlening in familierecht, erfrecht en arbeidsrecht.

Ons ervaren team werkt continu aan ontwikkeling en innovatie. We richten ons op duidelijke communicatie, toegankelijkheid en het leveren van resultaatgerichte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw unieke behoeften. Of u nu in Nederland of in het buitenland woont, wij beschikken over de juiste expertise.

Onze ervaring is een combinatie van perspectieven en expertise

Ons team, bestaande uit advocaten en juridische experts met ervaringen van drie tot meer dan twintig jaar, biedt een frisse en vernieuwende kijk en beproefde expertise op uw vraagstuk. Hierdoor kunnen we iedereen – van particulieren tot ondernemers en expats – persoonlijk en op maat gemaakt juridisch advies geven.

Voortdurende ontwikkeling en innovatie

We houden onze kennis voortdurend bij door continue educatie voor de laatste inzichten, bestuderen van literatuur en de gevolgen van rechterlijke uitspraken voor uw vraagstuk.

Gebruik van technologische innovatie door zoveel mogelijk digitaal te werken met de laatste tools, rekenmodellen en softwaresystemen. Videobellen via MS Teams is een standaard onderdeel van onze communicatie, wat ons in staat stelt om efficiënt met reistijd om te gaan en tegelijkertijd aan duurzaamheid te werken.

Transparantie en toegankelijkheid

Transparantie en communicatie zijn kernwaarden bij Simmelink Advocaten. Wij bieden een realistisch beeld van de verwachte tijdsbesteding tijdens de intake en houden u proactief op de hoogte van de voortgang van uw zaak. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar, en als bestaande cliënt kunt u uw eigen advocaat altijd direct bereiken.

Internationaal netwerk van experts

Bij Advocatenkantoor Simmelink beschikken we over een uitgebreid internationaal netwerk van lokale experts, zoals advocaten, deurwaarders en accountants. Dit stelt ons in staat om onze cliënten te ondersteunen bij juridische kwesties die grenzen overschrijden. Onze connecties wereldwijd zorgen ervoor dat we altijd toegang hebben tot de meest actuele en relevante juridische kennis.

Samenwerken met accountants, fiscalisten en notarissen

We werken nauw samen met professionals zoals accountants, fiscalisten en notarissen. Deze samenwerkingen bieden ons de mogelijkheid om een geïntegreerde en volledige dienstverlening te leveren. Door deze multidisciplinaire aanpak kunnen we alle aspecten van uw zaak zorgvuldig en efficiënt behandelen.

Wij zijn betrokken bij uw resultaat dat voorop staat

Bij Simmelink Advocaten leggen we de focus op kansen en mogelijkheden, en presenteren we innovatieve oplossingen. Verwacht van ons concreet, toepasbaar en efficiënt advies. Ongeacht uw juridische vraag, wij zorgen voor gedegen en begrijpelijke begeleiding, met als prioriteit het vinden van het beste resultaat voor u.

Innovatieve benadering en positieve resultaten

Bij Simmelink Advocaten leggen we de focus op kansen en mogelijkheden, in plaats van ons te richten op beperkingen. We presenteren innovatieve oplossingen die u positief verrassen en ons team inspireren om voor het beste resultaat te gaan. Wij waarderen directe communicatie en zijn gericht op praktische oplossingen die daadwerkelijk effect sorteren. Onze prioriteit is het vinden van het beste resultaat voor onze cliënten, of dit nu een juridische oplossing is of een creatief alternatief.

| Simmelink Advocatenkantoor

Onze cliënten

Simmelink advocaten home | Simmelink Advocatenkantoor
Medewerkers advocatenkantoor Simmelink

Onze mensen

| Simmelink Advocatenkantoor
Medewerkers advocatenkantoor Simmelink

Onze werkwijze

Image4 | Simmelink Advocatenkantoor
Medewerkers advocatenkantoor Simmelink

Onze tarieven

Foto van auteur

Auteur: Henk ten Dolle

Henk vervult de rol van Manager Bedrijfsvoering bij Advocatenkantoor Simmelink. Hij is verantwoordelijk voor de coördinatie van finance, marketing, HRM, en ICT en draagt bij aan de strategische planning en dagelijkse operaties van het kantoor.

Bezoek de biografiepagina van

Henk ten Dolle

voor het CV.