Over ons

  • Uitstekend advies voor familierecht, echtscheiding en naamrecht. 
  • Oplossingen op maat die uw leven vooruit helpen.

Wij leveren onze cliënten excellente resultaten op het gebied van (internationaal) personen- en familierecht, echtscheiding en naamrecht.  Familierecht gaat over zaken die zich in de persoonlijke sfeer afspelen zoals geboorte, huwelijk, vermogen en bezittingen.

Onze oplossingen zijn op maat gesneden voor uw situatie, wij komen op belangrijke momenten in het leven van onze cliënten. De kwesties zijn vaak emotioneel belastend. Als familierechtadvocaat begrijpen we dit.

Advocatenkantoor Simmelink is een goed aangeschreven echtscheidings- en familierechtkantoor uit Maarssen – Utrecht. Cliënten waarderen onze dienstverlening met mooie reviews, hier zijn we trots op!

Cliënten staan we bij met gedegen advies en persoonlijke betrokkenheid. Graag bekijken we samen met u de beste aanpak.

Uw advocatenkantoor voor (internationaal) familierecht

Advocatenkantoor Simmelink is in 2018 opgericht en is een advies- en procespraktijk voor (internationaal) personen- en familierecht. Onze cliënten adviseren we bij echtscheidingen, alimentatiekwesties en -berekeningen, gezag, verdeling van vermogen, rechtsvergelijkingen, vrijblijvend advies en second opinions.

Onze cliënten

Onze cliënten komen verspreid uit heel Nederland, maar ook uit onze eigen regio. Onze regionale uitstraling omvat het gebied Maarssen, Vleuten, De Meern, Breukelen, Hilversum, Bilthoven en Utrecht.

Nederlandse en buitenlandse cliënten

Vanwege onze internationale praktijk komen onze cliënten ook van buiten de regio, uit heel Nederland en het buitenland. Vaak is er sprake van een grensoverschrijdende familierechtelijke kwesties waar de cliënten in het Nederland of in het buitenland wonen en/of werken.

Het kunnen relaties met partners betreffen die een buitenlandse nationaliteit hebben of internationale privaatrechtelijke kwesties met de werkgever bij alimentatiekwesties. Ook spelen er vaak internationale vraagstukken in de relationele sfeer waarbij een gezin uit verschillende nationaliteiten bestaat. Onze buitenlandse cliënten werken voor multinationals, ambassades of zijn expats waarbij ze te maken hebben met zowel het Nederlandse als lokale recht.

Werkwijze en aanpak

We zijn persoonlijk betrokken

We vinden een persoonlijke band met de cliënt belangrijk en we doen het net even anders, want onze aandacht ligt bij u. Wie bent u en waar kunnen we u mee helpen? Als we aan uw zaak werken, staat uw belang centraal. We bespreken samen met u wat de beste strategie is, zodat we het best mogelijke resultaat kunnen halen. We nemen u mee in onze aanpak en communiceren er helder over, zodat u met een positief gevoel op onze samenwerking terugkijkt. We zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Gedegen en helder advies op een belangrijk moment in uw leven

Om u gedegen en helder advies te geven verdiepen we ons serieus in uw persoonlijke situatie en het juridische vraagstuk. We werken op een hoog kennisniveau zodat we efficiënt werken en geen tijd verliezen aan onnodig details die u niet verder helpen. Op deze wijze leveren we u een op maat gesneden resultaat dat past bij uw situatie. Het betekent dat we u goed adviseren over de haalbaarheid, de mogelijke aanpak, de te verwachten kosten en het resultaat dat we met elkaar willen bereiken.

Met uw belangen voorop, weten we wanneer we moeten onderhandelen, een compromis moeten kiezen of dat een beslissing van de rechter nodig is om verder te komen.

Bereikbaarheid

Ons kantoor bevindt zich in een monumentaal koetshuis langs de rivier De Vecht in Maarssen.

Kantoorpand Simmelink Advocatenkantoor
Kantoorpand Simmelink Advocatenkantoor

Voor onze Nederlandse cliënten is ons kantoor met openbaar vervoer en auto goed bereikbaar. Natuurlijk zijn cliënten van harte welkom op ons kantoor, maar we zien steeds vaker dat de communicatie via videogesprekken verloopt. Het is overigens steeds meer de standaardwerkwijze met buitenlandse cliënten. We hebben goede ervaringen met videogesprekken, onze kwaliteit leidt er niet onder. Het bespaart u tijd en reiskosten. Daarnaast is het vaak ook laagdrempeliger om even contact met elkaar te hebben. Vanzelfsprekend bent u natuurlijk altijd van harte welkom op ons kantoor.

Carla Simmelink – advocaat & eigenaar

Mevrouw mr. Carla Simmelink heeft 17 jaar bij verschillende advocatenkantoren voordat ze in 2018 haar eigen praktijk opende. In 2003 is ze afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht en in 2004 is ze als advocaat beëdigd. Als u meer over haar werkcarrière wilt lezen, dan kunt u haar op LinkedIn vinden.

Gedurende haar carrière heeft mr. Simmelink altijd nauw samengewerkt met mensen om oplossingen te vinden en hen bij te staan in een groot aantal kwesties. Ze weet als geen ander dat het werken als echtscheidingsadvocaat en familierechtadvocaat met cliënten een combinatie vereist van medeleven met cliënten, luisteren naar hun behoeften, professionaliteit, eerlijke communicatie en een objectieve beoordeling van de zaak.

Ze vindt een persoonlijke band met de cliënt belangrijk en met haar kantoor doet ze het net even anders, want de focus ligt op u. Wie bent u en waar kunnen we u mee helpen? Uw belang staat centraal. Ze heeft één doel: het beste resultaat voor u bereiken.

Kom in contact

Advocaat Carla Simmelink - eigenaar advocatenkantoor Simmelink
Advocaat Carla Simmelink - eigenaar advocatenkantoor Simmelink

Wilt u ons graag persoonlijk spreken?
Bel ons op werkdagen: 030 – 30 787 32 (9:00 -17:00).

Of gebruik ons beveiligde formulier om een e-mail te sturen.
We reageren binnen 1 werkdag.

Contactformulier

Na het verzenden ontvangt u direct een kopie van dit bericht en we reageren binnen 1 werkdag.
Krijgt u geen kopie, dan heeft u wellicht het e-mailadres wellicht niet goed ingevuld en hebben we uw bericht niet ontvangen. Wilt u uw bericht dan nog een keer sturen naar info@simmelink.nl of ons even bellen?

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld