Over ons

Advocatenkantoor Simmelink is opgericht in 2018 en gevestigd in Maarssen (Utrecht) and Amsterdam. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een full-service advocatenkantoor voor juridische bijstand op het gebied van (internationaal) familierecht, scheidingen, mediation, alimentatie en naamrecht. Wij doen ons werk met veel plezier en vinden continuïteit in kwaliteit belangrijk.

Onze Cliënten

Onze Mensen

Onze werkwijze

Onze tarieven

Advocaat via beeldbellen

Onze cliënten

Wij adviseren en ondersteunen cliënten bij hun vraagstukken op het gebied van (internationale) scheiding, alimentatie, gezag, voornaamswijziging, etc.
Wij adviseren niet alleen cliënten uit heel Nederland, maar ook Nederlanders of hun partners, die in het buitenland wonen. Het maakt hierbij niet uit in welk land u woont. Onze cliënten zijn particulieren, ondernemers, expats en hun echtgenoten.

We staan expats bij als de Nederlandse rechter bevoegd is. Of dit het geval is, hangt van uw persoonlijke omstandigheden. In dit artikel leggen wij uit wanneer dit wel en niet het geval is.

Daarnaast adviseren we buitenlandse advocaten over het Nederlands familierecht. Woont u in het buitenland en wordt uw zaak in het buitenland behandeld, dan kunnen we uw lokale advocaat bijstaan. Wij hebben op deze manier al vele Nederlanders in het buitenland geholpen.

Wij zijn trots op de hoge waarderingen en mooie reviews van cliënten! Ze zijn het beste bewijs van onze succesvolle werkwijze en resultaten. Onze diensten zijn zeker betaalbaar.

Juridisch advies op afstand

Bevindt u zich niet in de buurt van ons kantoor in Maarssen (Utrecht) of Amsterdam? Geen probleem.
We hebben uitgebreide ervaring met moderne vormen van videobesprekingen waarbij we gebruik maken van programma’s zoals Zoom, Microsoft Teams of Skype. Waar u ook in Nederland of in het buitenland woont, onze kwaliteit en het persoonlijke contact blijft gegarandeerd. Onze ervaring is dat we u op afstand uitstekend kunnen bijstaan en dit niets afdoet aan de kwaliteit die wij kunnen leveren.

Waarom Simmelink advocaten?

Wij begrijpen dat familierecht veel meer is dan een juridisch vraagstuk. Het is een gebeurtenis die uw leven kan veranderen. Op juridische vlak zijn er geen geheimen voor ons, maar we zijn ook betrokken bij uw situatie, de persoonlijke gevolgen voor u, uw naasten, vrienden en omgeving.

Geen casus is ons te ingewikkeld. De afgelopen jaren hebben wij uiteenlopende situaties voorbij zien komen. Dat leidt ertoe dat we durven te zeggen dat we dé specialist zijn op het gebied van (internationaal) familierecht. Of het nu gaat om scheiden in het buitenland, scheiden in Nederland, scheiden van een buitenlandse partner of alimentatie- en gezag: wij hebben er ervaring mee.