Over ons

  • Uitstekend advies voor (internationaal) familierecht, echtscheiding en naamrecht. 
  • Wij bieden u: rust en duidelijkheid
  • Hoge waarderingen van tevreden cliënten

Wij leveren onze cliënten excellente resultaten op het gebied van (internationaal) personen- en familierecht, echtscheiding en naamrecht.  Familierecht gaat over zaken die zich in de persoonlijke sfeer afspelen zoals geboorte, huwelijk, vermogen en bezittingen.

Onze oplossingen zijn op maat gesneden voor uw situatie, wij komen op belangrijke momenten in het leven van onze cliënten. De kwesties zijn vaak emotioneel belastend. Als familierechtadvocaat begrijpen we dit.

Cliënten staan we bij met gedegen advies en persoonlijke betrokkenheid. Graag bekijken we samen met u de beste aanpak.

Advocatenkantoor Simmelink is een goed aangeschreven echtscheidings- en familierechtkantoor uit Maarssen – Utrecht. Wij zijn trots op de hoge waarderingen en mooie reviews van cliënten!

Simmelink: uw advocatenkantoor voor (internationaal) familierecht

Advocatenkantoor Simmelink is gestart in 2018 en gevestigd in Maarssen – Utrecht. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een full-service advocaatkantoor voor (internationaal) familierecht, scheidingen, mediation, alimentatie en naamrecht. Door continu kwaliteit te leveren en plezier in je werk te hebben, zijn we inmiddels gegroeid tot een advocatenkantoor met 3 advocaten en een professioneel ondersteuningsteam.

Ons motto luidt: “Professionele advisering op een ontspannen manier”.

De sfeer in ons kantoor is daarom formeel, maar ook vriendelijk en open. We hebben een persoonlijke aanpak met openheid, inlevingsvermogen en betrokkenheid. U krijgt op een professionele wijze helder en duidelijk advies over alle aspecten van (internationaal) familierecht. Door deze werkwijze hebben wij in korte tijd vertrouwen bij onze cliënten opgebouwd.

Wie zijn onze cliënten

Wij adviseren niet alleen cliënten uit heel Nederland, maar ook Nederlanders die in het buitenland wonen. Onze cliënten zijn particulieren, ondernemers, expats en hun echtgenoten. Daarnaast adviseren we buitenlandse advocaten over het Nederlands familierecht.

Met onze expertise van verschillende rechtssystemen en waardering voor verschillende culturen kunnen wij u ondersteunen bij de verschillende juridische processen die hierbij komen kijken: huwelijkse voorwaarden, echtscheiding, alimentatie, omgang en naamrecht.

Werkwijze en aanpak

We bieden: rust en duidelijkheid

Een echtscheiding is een zeer emotionele tijd, en juridische bijstand is nodig om de beste beslissingen te nemen. Wij begrijpen hoe u denkt, voelt en doormaakt. Bij ons krijgt u duidelijkheid en vertrouwen. Om het juridische probleem zo toegankelijk mogelijk te maken, gebruiken wij eenvoudige taal en zo min mogelijk jargon om een duidelijke situatie te schetsen, zodat wij samen kunnen toewerken naar het beoogde resultaat.

Deskundig en praktisch

Wij zijn een deskundig team dat zowel transparant als ervaren is. Wij kunnen ingewikkelde (juridische) situaties vertalen in praktische handvatten en oplossingen omdat wij de kennis hebben om dat te doen. Ze lijken misschien eenvoudig en voor de hand liggend, maar ze zijn gebaseerd op onze kennis en ervaringen. Wij verspillen geen tijd aan onbelangrijke details omdat die u niet verder helpen of simpelweg geld kosten.

Realistisch en transparant

Voordat we aan uw zaak beginnen, verdiepen we ons in uw situatie. We bespreken de mogelijke opties en kiezen degene die het beste bij uw situatie past. Wij geven een indicatie over de verwachten kosten, de doorlooptijd en het verwachte resultaat waar we naar toe werken.

Met uw belangen voorop, weten we wanneer we moeten onderhandelen, een compromis moeten kiezen of dat een beslissing van de rechter nodig is om verder te komen.

Tevreden cliënten

Wij geloven dat tevreden cliënten het beste bewijs zijn dat wij succesvolle resultaten leveren. Wij leveren maatwerk en richten ons op het leveren van resultaatgerichte service aan elke cliënt. Wij streven ernaar onze cliënten en hun behoeften te begrijpen, en bieden flexibele opties zoals pakketten met een vast honorarium of werken op basis van een uurtarief.

Wij zijn trots op de hoge waarderingen en mooie reviews van cliënten!

Bereikbaarheid

Kantoorpand Simmelink Advocatenkantoor

Simmelink Advocatenkantoor is gevestigd in Maarssen – Utrecht, wat ons goed bereikbaar maakt voor cliënten in heel Nederland. Ons kantoor is gevestigd in het monumentale koetshuis Herteveld nabij de rivier de Vecht in Maarssen. Wij zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Natuurlijk bent u altijd welkom op ons kantoor, maar we zien ook steeds meer dat we online met elkaar kunnen communiceren via Teams, Zoom, of Skype. Hierdoor zijn we goed bereikbaar voor mensen die verder moeten reizen en voor onze buitenlandse cliënten. De ervaring leert ons dat de kwaliteit van onze begeleiding en advisering op hetzelfde hoogwaardige niveau blijven.

Kom in contact

Advocaat Carla Simmelink - eigenaar advocatenkantoor Simmelink
Advocaat Carla Simmelink - eigenaar advocatenkantoor Simmelink

Wilt u ons graag persoonlijk spreken?
Bel ons op werkdagen: 030 – 30 787 32 (9:00 -17:00).

Of gebruik ons beveiligde formulier om een e-mail te sturen.
We reageren binnen 1 werkdag.

Contactformulier

Na het verzenden ontvangt u direct een kopie van dit bericht en we reageren binnen 1 werkdag.
Krijgt u geen kopie, dan heeft u wellicht het e-mailadres wellicht niet goed ingevuld en hebben we uw bericht niet ontvangen. Wilt u uw bericht dan nog een keer sturen naar info@simmelink.nl of ons even bellen?

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld