Beoordelingen: reviews van cliënten

Bij ons staat het belang van onze cliënten voorop, we proberen altijd het beste resultaat voor u te bereiken.

We vinden de mening van cliënten over ons kantoor belangrijk, want met deze feedback kunnen we onze kwaliteit behouden en waar mogelijk verbeteren. Natuurlijk kunt u met het delen van uw ervaring over ons kantoor ook weer andere mensen helpen.

Google-Review-Rating-Simmelink-Advocatenkantoor
Google-Review-Rating-Simmelink-Advocatenkantoor
Ze hebben me uitstekend geholpen. Ik kreeg altijd snel antwoord op mijn vragen.
Carla heeft mij op een prettige manier geholpen! Contact verliep makkelijk, goed bereikbaar en binnen de afgesproken periode. Wat wij hadden afgesproken heeft zij volledig waargemaakt. Prima advocaat!
Advocatenkantoor Simmelink is een erg fijn en betrokken advocatenkantoor. Goed bereikbaar en mevrouw Simmelink is een zeer professioneel en kundig advocaat. Ze heeft me erg goed geholpen en laat haar cliënt niet vallen in moeilijke tijden.
Voor een voornaamswijzing van onze dochter kwamen we bij dit Advocatenkantoor terecht en wat zijn we blij dat we voor dit kantoor hebben gekozen!Wij werden bij elke stap in dit proces op de hoogte gehouden, super fijn!Hele prettige samenwerking, goeie communicatie en we voelden ons echt gehoord.Met alle vertrouwen zijn we dit aan gegaan en nu is proces afgerond met een top resultaat!Wij als ouders, maar vooral onze dochter zijn jullie ontzettend dankbaar!Groet,Fam. Henricus
Mevr simmelink EN collega’s van het advocatenkantoor hebben ons zeer vakkundig geholpen met de naamsverandering van onze zoonVanaf het begin is de communicatie ten top verlopen,zelfs met betalen van de voor mij zeer hoge rekening is er ook een oploing voor te vinden,niet dat dat gemeld moet worden maar voor mezelf een belangrijk punt
Mevrouw Simmelink heeft mij op een warme en persoonlijke manier uitermate professioneel ondersteund bij de voornaamswijziging van mijn (pleeg)zoon. Op een heel afgestemde manier kon ze mijn pleegzoon uitleggen en meenemen in de rechterlijke procedures. Daardoor was het een heel waardevol proces met een goede uitkomst.
Mw Carla Simmelink heeft ons uitstekend begeleid in een internationale familiekwestie. De hele procedure werd duidelijk uitgelegd. Hierin kregen we helder wat ons te doen stond en wat we konden verwachten van mw Simmelink. Het kostenplaatje werd vooraf duidelijk afgesproken, zodat we precies wisten waar we aan toe waren. De communicatie met mw Simmelink en haar kantoor hebben wij als zeer prettig ervaren. Mw Simmelink zegt wat ze doet en doet ook wat ze zegt. We kunnen niet anders dan mw Simmelink van harte aanbevelen.
I'm mega happy, because Mrs. Simmelink has helped me A LOT to solve my complicated and almost lost case. I'm extreemly thankfull to this lawyer and I confess she is the most professional, responsible, respectfull lawyer I have ever seen and a person with great heart for her clients. She is perfect, she is the best. Thank you once again, Mrs. Simmelink!!!!!
Mevrouw Simmelink heeft voor mij met een redelijk vaag en langdradige juridisch process, super simpel gemaakt met een gestroomlijnd stappenplan.De communicatie ging erg soepel met een update bij elke stap, waardoor ik wist dat er vooruitgang werd gemaakt en ik altijd geïnformeerd was over wat er van mij gevraagd werd.
Goed en kwalitatief juridisch advies gekregen. Prettige en snelle communicatie ook. 100% aanbevolen!
Hele fijne en goede adviezen
Carla Simmelink is een zeer goede advocaat.Intelligent, vriendelijk en uiterst bekwaam.In mijn scheiding heeft ze de zaken uitstekend geregeld en ook een duidelijke en goede uitleg aan mijn ex gegeven.
Voor een voornaamswijziging was ik op zoek naar een advocaat. Via google ben ik zo in contact gekomen met Advocatenkantoor Simmelink.Ondanks deze moeilijke tijd is de telefonisch contact super gegaan, ik voelde mij gezien en begrepen.Het leek onmogelijk om mijn voornaam te laten wijzigen aangezien ik helaas niet in bezit was van twee belangrijke documenten : Geboorteakte en de Bekendmaking Nederlanderschap. Ik had het bijna opgegeven maar Simmelink advocaat heeft er alles aan gedaan en gezorgd dat het gelukt is.Vandaag voel ik me niet alleen Madalena Mataya maar ik mag me daadwerkelijk ook echt zo noemen.Hartelijk dank Simmelink Advocaat
Advocatenkantoor Simmelink biedt erg professionele ondersteuning van familiezaken. Carla (Simmelink) is erg snel met het antwoorden op de vaak vele vragen en is immer accuraat. Ze begeleide mijn internationale scheiding en daar komen altijd nogal wat haken en ogen bij kijken. Ik was erg tevreden over de snelheid van afhandeling en communicatie met haar. Het voordeel van een kleiner kantoor is dat je veel meer persoonlijke aandacht krijgt. Dat is waardevol in zo'n vervelende tijd.
Vanaf eerste dag dat ik contact met het advocatenkantoor had tot eind van mij procedure, was alles duidelijk en mensen zijn zeer behulpzaam. Ik zou iedereen aanraden. Het advocatenkantoor verdient een 10 van mij.
Mevrouw Simmelink heeft voor ons de voornaamswijziging van ons zoontje geregeld. Wij zijn erg blij met het resultaat en zeer tevreden. Vanaf het begin was mevrouw Simmelink altijd goed bereikbaar, transparant, duidelijk en behulpzaam. Het gehele proces door zijn wij altijd netjes op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Ze is erg deskundig in haar vak en wij kunnen haar alleen maar aanbevelen.
Carla Simmelink heeft mij bijgestaan in een bijzondere zaak welke op mijn verzoek is gevoerd. Dit was pas de 3e keer in Nederland en er was dan ook veel onbekend. Een X als geslacht en een voornaam wijziging dit omdat bleek dat de geboorte akte onjuist is opgesteld. Zeer persoonlijk en gedreven. Met haar heb ik mij doel bereikt.
Ben zeer tevreden over het client/advocaat contact heel direct niet 2 keer je verhaal hoeven te doen. En komt met gedegen advies/goede raad in mijn geval.Uiteindelijk heefy ze me de rechtbank bespaart.
Carla heeft me geholpen om mijn voornaam te laten wijzigen (er ging iets mis met de transliteratie van mijn voornaam in mijn paspoort). Altijd een duidelijke communicatie gehad, als ik bel en ze even onbereikbaar is, belt ze altijd zo snel mogelijk terug. Het proces van de voornaamswijziging duurt erg lang, maar Carla informeerde mij gedurende het hele jaar over de voortgang en als ik vragen had, probeerde ze die zo goed mogelijk te beantwoorden.
Vorig jaar besloot ik mijn naam te veranderen. Carla Simmelink heeft mij hierin goed ondersteund! Ik heb me verhaal bij haar kunnen doen en ze heeft het direct voor mij aangepakt. Ze heeft me goed op de hoogte gesteld van het proces. Als iemand mij zal vragen hoe ik dit voor elkaar heb gekregen. Zal ik iedereen Carla Simmelink aanraden. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking en blij met mijn toekenning van naamswijziging. Heel erg bedankt! Ik heb een nieuwe start kunnen maken dankzij u goede en snelle werk.
Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen door mevrouw Simmelink. Het was voor mij een gevoelige zaak (naamswijziging) die zij snel en kundig heeft behandeld. Nogmaals mijn dank hiervoor.
Carla Simmelink heeft ons uitstekend geholpen. Op een bijzonder prettige manier heeft ze zich verdiept in onze situatie en de procedure uitgelegd. Het hele traject verliep snel, soepel en professioneel. Het is te merken dat ze haar cliënten een warm hart toedraagt. Precies wat wij nodig hadden bij onze gevoelige zaak!
Mw. Simmelink heeft mij bij gestaan tijdens een langdurige en ingewikkelde scheidingsprocedure. Dit heeft zij top gedaan! Ik vind haar een vriendelijk, kundig en betrokken persoon. Zij verstaat haar vak!
Niks op aan te merken. Een geweldige advocate, alles is vooraf duidelijk uitgelegd hoe de procedure zal zijn en houdt je keurig netjes op de hoogte met een goede afloop! Ik raad iedereen Carla aan.
Ik heb goed nieuws ontvangen van de rechter deze week ik ben goed geholpen door deze advocaat ik heb goed uitleg gehad en snel reactiesIk ben zeer tevreden dankje welCarla simmelink
Goed uitslag van rechter gekregendeze week. Ik ben zeer tevreden over deze advocaat ik ben goed geholpen door deze advocaat en goed uitleg gekregen.Dankje wel carla simmelink.
I am writing this review to show my gratitude to Carla (Simmelink Advocatuur), because, as my lawyer, she has provided very professional support in the past 9 months and enabled me to gain a fair child alimony and holiday arrangement via the court. My case is complicated because my ex lives abroad. Carla not only has extensive experience in (international) family law, but also has great personality. She is very down to earth, responsive and efficient. She tries to find solutions for both parties and has compassion for the parties involved. I would like to highly recommend her and wish her all the best in her career. Thank you.
Ik ben goed geholpen met mijn vraag over kleinzoon in het buitenland om hoe die door mijn zoon te laten erkennen.Ze hebben het uitgezocht tot zover het mogelijk was. Ook goed luisterend oor voor de situatie en gratis vrijblijvend telefonisch advies gehad.en mocht ik nog wat hebben kon ik altijd weer terug bellen of mailen.Ook had ik snelle reactie terug en kon er gauw een afspraak gemaakt worden.Ik ben in ieder geval tevreden over Simmelink.
Ik schrijf deze review graag omdat ik iedereen een advocaat als mevrouw Simmelink gun!!Ze heeft mij bijgestaan betreffende de ontvoering van mijn dochter een internationale kinderontvoering.Dankzij haar juridische kwaliteiten in het familierecht en haar doorzettingsvermogen heb ik de vader de zaak gewonnen!Anderhalf jaar en meer dan 10 zittingen in het buitenland stond ze mij en de advocaat in het buitenland bij met adviezen. Ze kent het internationaal familierecht goed en pluist alle mogelijkheden die de wet biedt uit.Ze was mij tot steun bij mijn emotionele proces rond de ontvoeringen en de lange tijd en de vele zittingen die de rechtbank nodig had voordat er de definitieve uitspraak kwam; hoofdverblijfplaats bij de vader in Nederland.Ze nam de tijd om voor elke zitting een uitgebreid gesprek te hebben over de wetgeving over het land waar het kind verbleef en de rechtsgang daar en welke accenten voor deze specifieke zitting van belang waren. Welk feitenmateriaal ik aan moest leveren.Ik kon haar altijd opbellen en ze wist direct over welk dossier het ging.Ze heeft me ook met raad en daad bijgestaan bij alle Nederlandse instanties die niet direct bereid waren mee te werken.o Zo wilde b.v. de politie geen aangifte opnemen van de ontvoering. Dankzij mevrouw Simmelink werd de aangifte na 6 maanden geaccepteerd.o Ze heeft ervoor gezorgd dat de centrale autoriteiten kinderontvoering Nederland, de centrale autoriteiten in het buitenland activeerde om deze zaak op te pakken zodat bij de rechtszittingen in het buitenland aanwezig waren.Nadat de rechtszittingen in het buitenland ging het verder in Nederland en stond ze mij bij:- Hoofdverblijfplaats bij de vader in Nederland.Mevrouw Simmelink heeft alle stukken aangeleverd voor de rechtszittingen en haar pleidooi gehouden waarom het kind rechtmatig de hoofdverblijfplaats bij de vader moest krijgen.Dit is vastgelegd door de rechter. In feite had ik toen eindelijk gewonnen.- Vervangende toestemming van de rechtbank voor het aanvragen van het paspoort.Dit heeft ook geleid tot een paspoort kunnen aanvragen zonder de toestemming van de moeder.Dit hele proces valt onder het internationaal familierecht dat zij zeer goed kent.Dankzij mevrouw Simmelink haar juridische deskundigheid en haar betrokkenheid is het allemaal gelukt en woont mijn dochter weer veilig bij mij in Nederland.Mevrouw Simmelink is voor mij een betrouwbare advocaat geweest tijdens de moeilijkste periode van ons leven.Dank u wel voor alle tijd die u erin heeft gestoken!
Deze review schrijf ik omdat ik als oma nauw betrokken was bij de ontvoering van mijn kleindochter en hierdoor mevrouw Simmelink als advocaat leerde kennen.Door het adequate en professionele optreden en de juridische kennis van het internationale familierecht van mevrouw Simmelink, heeft dit geleid tot teruggeleiding naar Nederland. Vervolgens werd de hoofdverblijfplaats van mijn kleindochter aan haar vader toegekend.Mevrouw Simmelink heeft steeds het belang van het kind voorop gezet tijdens de gehele procedure die bijna 3 jaar duurde.
Omdat ik wilde verhuizen naar een andere woonplaats samen met mijn zoontje heb ik contact opgenomen met Simmelink Advocatuur. Vanwege mijn ex-man en het gezamenlijke gezag over onze zoon wilde ik informatie over mijn rechten en plichten. Ik wilde graag een officieel document zodat ik geen verrassingen zou krijgen.Ben ontzettend goed geholpen, alles duidelijk uitgelegd. Kwam zelfs voor het eerste gesprek bij mij thuis. Snel antwoord als ik iets wilde weten en goed bereikbaar. Ik mag nu officieel verhuizen samen met mijn zoontje dankzij Simmelink advocatuur. Als ik ooit nog een advocaat nodig heb bel ik zeker weer Simmelink advocatuur.
I would really recommend Simmelink Advocatuur and Carla Simmelink, which in my case has done a fantastic job.I am a Norwegian man who just won a paternity recognition and a meeting with my Dutch daughter once a month with the help of Simmelink Advocatuur.My case has been taken seriously, Carla Simmelink has always answered when I've called, she is positive and friendly, incredibly helpful and precise.I am forever grateful for the job Simmelink Advocatuur has done for me and my daughter.
js_loader

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Persoonlijk betrokken

Slim
werken

Strategisch denken

Valkuilen herkennen

Contactformulier