Juridische bijstand voor (internationaal) familierecht

Advocatenkantoor Simmelink is gespecialiseerd in (internationaal) familierecht, personenrecht en internationaal privaatrecht.  Wij richten ons op particulieren, zelfstandig ondernemers,  medisch specialisten, expats en hun echtgenoten. We heten u van harte welkom in ons kantoor in Maarsen – Utrecht. Daarnaast hebben we ruime ervaring met videobellen zoals Skype, Google Meet en Zoom zodat u op reistijd en -kosten kunt besparen en u de deur niet meer uit hoeft.

We combineren topkwaliteit met een persoonlijke, oplossingsgerichte en creatieve aanpak.  Bij een conflict met een familielid of ex-partner proberen we eerst in goed overleg tot een duurzame oplossing te komen. Vraagt uw belang om een uitspraak van de rechter, dan treden we met ervaring, kennis en overtuiging op. 

Uw resultaat is voor ons het belangrijkste.

Werkwijze en aanpak

We zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en scherpen onze kennis continu aan. Ook in internationaal perspectief kennen we alle ins en outs, zodat we cliënten die werkzaam of woonachtig zijn in het buitenland kunnen helpen. De kwaliteit van onze dienstverlening is op maat gesneden, praktisch en oplossingsgericht, zodat u met ons resutaat een duurzame oplossing heeft.

We verspillen geen tijd aan irrelevante details die u niet verder helpen. Deze belofte maken we waar door met 16+ jaar ervaring aan uw zaak te werken waardoor we boven de materie staan.

We vinden een persoonlijke band met de cliënt belangrijk en we doen het net even anders, want onze aandacht ligt bij u. Wie bent u en waar kunnen we u mee helpen? Als we aan uw zaak werken, staat uw belang centraal. We bespreken samen met u wat de beste strategie is, zodat we het best mogelijke resultaat kunnen halen. We nemen u mee in onze aanpak en communiceren er helder over, zodat u met een positief gevoel op onze samenwerking terugkijkt. We zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Helder en transparant werken op een hoog niveau betekent dat wij ons serieus in uw dossier verdiepen. Het betekent dat we u goed kunnen adviseren over de haalbaarheid, de mogelijke aanpak, de te verwachten kosten en het resultaat dat we met elkaar willen bereiken.

Tarieven

Als u in een juridische procedure bent betrokken, dan heeft u al genoeg zorgen aan uw hoofd. U zit niet te wachten op hoge kosten. Wat kost de juridische hulp door een advocaat van Advocatenkantoor Simmelink? Vaak wordt gezegd dat advocaten duur zijn, maar bij ons is dit niet zo.

De tarieven van Advocatenkantoor Simmelink zijn maatwerk en met 16+ jaar ervaring zijn ze scherp en concurrerend. Het toepasselijke tarief bepalen we tijdens het eerste gratis en vrijblijvende gesprek. In het gesprek kijken we naar de aard, complexiteit en urgentie van uw zaak. Hierover maken we begrijpelijke en concrete afspraken zodat u weet welke werkzaamheden we gaan verrichten en naar welk resultaat we werken. Als we aan uw zaak werken vinden we transparantie zeer belangrijk. U weet altijd waar we mee bezig zijn en wat onze aanpak is, u komt niet voor verrassingen te staan. 

We hanteren vier verschillende tarieven en in overleg met u kiezen we de best-passende voor uw zaak en persoonlijke situatie:

  • Uurtarief
  • Vaste prijs
  • Vergoeding door rechtsbijstandsverzekering
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging)
carla-simmelink-advocatenkantoor-simmelink

Carla Simmelink - advocaat & eigenaar

Op 1 april 2018 ben ik mijn eigen advocatenkantoor Advocatenkantoor Simmelink gestart. Daarvoor heb ik 14 jaar bij drie verschillende advocatenkantoren gewerkt waarbij ik veel werkervaring heb opgedaan. 

Ik versta mijn vak goed en dat wil ik combineren met een creatieve, ondernemende en resultaatgerichte aanpak om mijn cliënten maximaal te ondersteunen. Daarbij ben ik persoonlijk betrokken bij uw situatie en wil ik graag weten wat u beweegt. Uw belang staat centraal, ik heb dan ook één doel: het beste resultaat voor u bereiken.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op, vul hiervoor het onderstaande contactformulier in. Na het verzenden van het contactformulier ontvangt u direct een kopie via de e-mail. We nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wilt u ons direct spreken? Bel ons: 030 – 30 787 32 (9:00 -17:00). 

Wij geven u graag inzicht in de haalbaarheid van een zaak, de beste aanpak voor uw situatie en zo mogelijk de kosten. En u kunt ervaren wat het is om klant bij ons te zijn.

carla-simmelink-advocatenkantoor-simmelink