mr. Carla Simmelink

Advocaat en eigenaar

” Oplossingsgerichtheid en persoonlijke betrokkenheid kenmerken mijn werkwijze. Ik zie het als een uitdaging om uw zaak naar volle tevredenheid op te lossen zodat u verder kunt. “

T: 030 – 30 787 32 (werkdagen 9:00 – 17:00 uur)
E: carla@simmelink.nl

Of gebruik het contactformulier als u op een andere wijze contact met mij wil opnemen.

carla-simmelink

Meer over mij

Carla is geïnteresseerd in elke zaak. Ze is oprecht betrokken en gaat voor u voor het beste resultaat. Op een toegankelijke en professionele wijze staat ze altijd voor u klaar. Ze zoekt werkbare en pragmatisch oplossingen waar u wat aan heeft. Op belangrijke momenten weet ze weet ook waar een advocaat voor staat: op overtuigende wijze procederen voor uw belangen.

Carla Simmelink staat haar klanten bij in vaak een van de moeilijkste periodes van hun leven. Ze is geïnteresseerd in de persoon en probeert hen op de voor hen best mogelijke manier bij te staan en van advies te voorzien. Zij is helder over hoe de situatie er voor staat en probeert altijd om in overleg tot afspraken met de andere partij te komen, zodat een beslissing van de rechtbank zoveel mogelijk kan worden voorkomen.

Zij zet zich dan ook volledig in voor de zaken van haar cliënten. Zij heeft een heldere blik op complexe juridische vraagstukken en zij is in staat om die op een eenvoudige wijze naar haar cliënten te verwoorden. Carla zoekt altijd naar duurzame en efficiënte oplossingen, zodat cliënten verder kunnen gaan met hun leven. Als de situatie het toelaat probeert ze in goed overleg met de tegenpartij tot een duurzame oplossing te komen. Lukt dat niet, dan zet haar ervaring in om te procederen.

Opleiding en werkervaring

Carla Simmelink heeft haar studie Nederlands recht bij de Universiteit Maastricht gevolgd, waarbij ze ook de European Law School heeft gedaan. Na de afronding van haar studie is ze in 2004 als advocaat beëdigd.

Carla Simmelink werkt sinds 2004 als advocaat. Gelijk na haar beëdiging is zij zich, naast de algemene praktijk  al haar eerste zaken in het personen- en familierecht gaan doen. Inmiddels houdt zij al 17 jaar bezig met dit rechtsgebied. In 2018 heeft ze Advocatenkantoor Simmelink opgericht.

Als u meer over haar werkcarrière wilt lezen, dan kunt u haar op LinkedIn vinden.

Rechtsgebiedenregister

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk
  • Personen & familierecht
    • Internationaal privaatrecht
    • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
    • Ouderschap en erkenning
  • Psychiatrisch patiëntenrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Hoe kunnen we helpen?

U kunt ons ook bellen op 030 – 30 787 32 (we zijn geopend op werkdagen van 9:00 -17:00 uur).

Lees gerust eens na hoe we uw gegevens beschermen.

Contactformulier
Wij bellen u alleen op als we nog vragen hebben of als u daarom vraagt
We sturen een kopie van uw bericht naar dit e-mailadres