Onze missie en visie

Welkom bij Simmelink Advocaten, een nationaal en internationaal opererend advocatenkantoor met een diepgaande specialisatie in familie- en erfrecht.

In een wereld waar recht en regelgeving steeds complexer worden, staan we bekend om onze effectieve aanpak van complexe zaken en onze integere en discrete werkwijze.

Ons team van deskundige advocaten is niet alleen toegewijd aan het bieden van helder, toegankelijk en doeltreffend juridisch advies, maar beschikt ook over uitgebreide expertise op alle facetten van het familie-, erfrecht en arbeidrecht. Deze expertise stelt ons in staat om in elke situatie de gewenste resultaten te bereiken.

Hieronder delen we graag onze missie en visie met u, die de basis vormen van onze dagelijkse inzet en onze toewijding aan elke cliënt.

Onze missie

Bij Simmelink Advocaten draait alles om het bieden van hoogwaardige juridische ondersteuning die zowel toegankelijk als persoonlijk is. We zijn erop gericht om tastbare resultaten te behalen voor onze cliënten, waarbij hun belangen altijd voorop staan.

 • Klantgerichtheid:
  Elke cliëntrelatie bij Simmelink Advocaten start met een kosteloos adviesgesprek. In dit gesprek analyseren we uw situatie, bespreken we de opties en bepalen we samen de geschiktste aanpak. Dit gesprek vormt de basis voor onze op maat gemaakte adviezen, afgestemd op uw specifieke behoeften.
 • Expertise in familiezaken:
  In complexe familiezaken, zoals alimentatie, vermogensverdeling, en pensioenverevening, bieden wij onze diepgaande kennis aan. We begrijpen dat familieconflicten gevoelig liggen en benaderen deze met de nodige zorg en deskundigheid.
 • Arbeidsrecht:
  Ons team is ook gespecialiseerd in arbeidsrecht, waarbij we zowel werknemers als werkgevers bijstaan in zaken variërend van arbeidscontracten tot ontslagprocedures. We streven naar eerlijke en praktische oplossingen in deze vaak delicate kwesties.
 • Van Uitdaging naar oplossing:
  In elke juridische uitdaging zien we een kans om effectieve oplossingen te bieden. Of het nu gaat om complexe onderhandelingen of pleidooien in de rechtszaal, wij gebruiken onze expertise en creativiteit om uw situatie een bevredigende oplossing te vinden.

Onze Visie

Bij Simmelink Advocaten hebben we de ambitie om een leidende rol te spelen in de juridische wereld. Onze focus? Het leveren van eersteklas juridische diensten, met een persoonlijke touch, doelgerichte aanpak en diepgaande specialisatie.

 • Deskundige ondersteuning voor professionals en particulieren:
  Wij zijn er voor vrije beroepsbeoefenaren, particulieren en ondernemers. Onze aanpak is maatwerk; we luisteren naar uw unieke situatie en bieden juridische oplossingen die precies passen bij wat u nodig heeft.
 • Efficiënte en effectieve oplossingen:
  We streven ernaar om uw juridische uitdagingen snel en vakkundig aan te pakken, altijd met het oog op het beste resultaat voor u. Of het nu gaat om ingewikkelde onderhandelingen of vertegenwoordiging in de rechtbank, ons team staat klaar met de nodige expertise.
 • Voortdurende groei en vernieuwing:
  Onze inzet voor constante verbetering en vernieuwing maakt ons een betrouwbare en gerespecteerde partner in de juridische wereld. Als advocaten en mediators benaderen we elke zaak strategisch, met als doel het beste resultaat voor onze cliënten te bereiken.
Foto van auteur

Auteur: Henk ten Dolle

Henk vervult de rol van Manager Bedrijfsvoering bij Advocatenkantoor Simmelink. Hij is verantwoordelijk voor de coördinatie van finance, marketing, HRM, en ICT en draagt bij aan de strategische planning en dagelijkse operaties van het kantoor.

Bezoek de biografiepagina van

Henk ten Dolle

voor het CV.