Onze werkwijze

Transparante communicatie en duidelijke tarieven
Juridische expertise en ervaring
Persoonlijke begeleiding en goede bereikbaarheid

Gedurende de jaren hebben we uitgebreide expertise opgebouwd in familierecht, erfrecht en arbeidsrecht, zowel op nationaal als internationaal niveau. Met deze expertise staan wij u in elke situatie deskundig bij.

Advocaat

Als advocaat kunnen we u op verschillende manieren bij een echtscheiding, erfrechtzaak of arbeidszaak bijstaan. Wij kunnen adviseren, bemiddelen, onderhandelen en procederen bij de rechtbank om uw belangen te behartigen. Voordat we een procedure bij de rechtbank starten proberen we een regeling met de wederpartij te treffen.

Mediation

Bij mediation begeleidt een onpartijdige bemiddelaar u bij meningsverschillen of conflicten over juridische kwesties. Dit kan een geschil zijn met een familielid, een arbeidsconflict met een werkgever of uw (toekomstige) ex-partner. In gevallen van arbeidsconflicten zal de werkgever eerst proberen met de werknemer(s) tot een oplossing te komen en hierover te onderhandelen. De mediator is onafhankelijk en zoekt samen met u en de andere partij naar een oplossing die voor beide partijen bevredigend is.

Veel cliënten kiezen binnen ons kantoor voor mediation bij echtscheidingen of arbeidsconflicten omdat deze aanpak doorgaans snel, kostenefficiënt en duurzaam blijkt te zijn.

Second opinion

Heeft u al een advocaat of mediator maar twijfelt u over de richting en de voortgang van het traject? Of wilt u advies over (een deel van) van een lopende zaak? Bij een second opinion kijken we op een discrete wijze met een neutrale en objectieve blik naar uw zaak. Daarnaast kunnen we u adviseren om na een uitspraak al dan niet in hoger beroep te gaan.

Waarom kiest u voor Simmelink Advocaten?

“Het beste van 2 werelden: persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor en de professionaliteit en expertise van een groot kantoor.”

Persoonlijke betrokkenheid

Wij zijn persoonlijk betrokken bij uw zaak en begeleiden u van begin tot eind. Voor ons is toegankelijkheid essentieel: u kunt ons altijd bellen of e-mailen bij vragen. We staan altijd voor u klaar.

Expertise en actuele informatie

Als experts in ons vakgebied volgen we actief alle recente ontwikkelingen en uitspraken. Hierdoor kunnen we u altijd voorzien van nauwkeurige, actuele informatie en persoonlijk advies op maat.

Resultaatgerichte aanpak

We treden vastberaden en proactief op in uw belang. Onze benadering garandeert dat we elke juridische uitdaging voor u aangaan en altijd de best mogelijke oplossing bereiken.

Transparantie en communicatie

Wij geloven in het belang van heldere communicatie en transparantie in al onze interacties. We houden u proactief op de hoogte van de voortgang van uw zaak en alle bijbehorende kosten, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Onze succesvolle aanpak

U bent bij ons op de juiste plek: wij kunnen u verder helpen.”

Wij hebben de kennis en ervaring om ingewikkelde (juridische) kwesties in praktische oplossingen te vertalen. Onze familierecht advocaten verspillen geen tijd aan onbelangrijke details omdat die u niet verder helpen of simpelweg alleen geld kosten.

Onze werkwijze in 5 stappen:

  • Uw kwestie bespreken
  • Diagnose stellen
  • Opties bekijken
  • Samen keuzes maken
  • Aan de slag

Voordat we aan uw zaak beginnen, verdiepen we ons uw kwestie. Vervolgens stellen we een diagnose en achterhalen wij het echte probleem. We bespreken de mogelijkheden en samen kiezen we de optie die het beste bij uw situatie past. Vanzelfsprekend geven we een indicatie van de kosten, de doorlooptijd en het verwachte resultaat. En dan gaan we voor u aan de slag.

Lees hier de ervaringen van onze cliënten met onze familierecht advocaten waarop we trots zijn.