Onze werkwijze

Wij hebben de kennis en ervaring om ingewikkelde (juridische) kwesties in praktische oplossingen te vertalen. Onze familierecht advocaten verspillen geen tijd aan onbelangrijke details omdat die u niet verder helpen of simpelweg alleen geld kosten.

Waarom kiest u voor ons?

Het beste van 2 werelden: persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor en de professionaliteit van een groot kantoor.

Persoonlijk betrokken

Wij zijn persoonlijk betrokken bij uw zaak en staan u bij van het begin tot het einde. Daarnaast vinden wij laagdrempeligheid belangrijk: u kunt ons altijd bellen of e-mailen als u vragen heeft.

Gespecialiseerd met passie

We zijn experts op ons vakgebied. We volgen alle recente ontwikkelingen en uitspraken. Wij kunnen u als geen ander voorzien van de juiste informatie en persoonlijk advies.

Betaalbaar en doelgericht

We weten wat we doen en wat nodig is, we verspillen geen tijd aan onnodige zaken die alleen maar geld kosten.

Gratis intakegesprek

Heeft u een vraag of wilt u uw kwestie voorleggen? Maak dan vrijblijvend kennis met één van de advocaten. Dat kan bij ons op kantoor, telefonisch of via beeldbellen.

We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw situatie te bespreken en te onderzoeken wat we voor u kunnen betekenen. Wij luisteren naar wat u nodig hebt – uw prioriteiten, intenties, doelen en zorgen.

Persoonlijk betrokken

Onze advocaten zijn persoonlijk betrokken bij uw zaak en staan u bij van het begin tot het einde. Op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier bieden wij zekerheid en nemen zoveel mogelijk uw zorgen weg. U heeft altijd dezelfde advocaat, zodat u weet wie u kunt bellen of e-mailen als u vragen heeft. Wij staan naast onze cliënten en zijn uw vertrouwenspersoon.

Gespecialiseerd met passie

Onze in familierecht gespecialiseerde advocaten zijn geïnteresseerd in elk vraagstuk en zijn experts in hun vakgebied. We volgen nauwlettend alle recente ontwikkelingen en gerechtelijke uitspraken, waardoor wij u als geen ander kunnen voorzien van de juiste informatie en van persoonlijk advies.

Resultaatgericht

Wij gebruiken onze expertise, passie en buiten-de-kaders probleemoplossend vermogen om een juridische strategie te bedenken die u verder brengen.

Sommige cliënten hebben behoefte aan een volledig traject, zoals bij een echtscheiding. Anderen hebben advies nodig voor een alimentatieberekening. Ook kunnen wij u helpen door u op de achtergrond te voorzien van advies. Bijvoorbeeld als u in mediation (bemiddeling) bent en u wilt weten of u de juiste keuzes maakt. Wij bieden als kantoor ook zelf mediation aan. Bij mediation maken mensen samen afspraken onder begeleiding van een mediator. Hiermee kunt u voorkomen dat u betrokken wordt in een rechtzaak omdat u er samen niet goed kunt uitkomen.  

Onze succesvolle aanpak

U bent bij ons op de juiste plek: wij kunnen u verder helpen.”

Wij hebben de kennis en ervaring om ingewikkelde (juridische) kwesties in praktische oplossingen te vertalen. Onze familierecht advocaten verspillen geen tijd aan onbelangrijke details omdat die u niet verder helpen of simpelweg alleen geld kosten.

Onze werkwijze in 5 stappen:

  • Uw kwestie bespreken
  • Diagnose stellen
  • Opties bekijken
  • Samen keuzes maken
  • Aan de slag

Voordat we aan uw zaak beginnen, verdiepen we ons uw kwestie. Vervolgens stellen we een diagnose en achterhalen wij het echte probleem. We bespreken de mogelijkheden en samen kiezen we de optie die het beste bij uw situatie past. Vanzelfsprekend geven we een indicatie van de kosten, de doorlooptijd en het verwachte resultaat. En dan gaan we voor u aan de slag.

Lees hier de ervaringen van onze cliënten met onze familierecht advocaten waarop we trots zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Persoonlijk betrokken

Slim
werken

Strategisch denken

Valkuilen herkennen

Contactformulier