Gratis advies: komt u in aanmerking voor een voornaamswijziging?

Komt u in aanmerking voor een voornaamswijziging? Vul uw gegevens in en dan ontvangt u van ons gratis en vrijblijvend een persoonlijk advies. Hierin vertellen we hoe groot wij denken dat de kans is dat de rechter met uw verzoek instemt, hoe de procedure eruit ziet en welke kosten u kunt verwachten. 

Wilt u meer weten? Download ons e-book waarin alle onderwerpen voor het wijzigen van de voornaam worden beschreven:

  • Voorbeelden van mogelijke redenen
  • De kosten van een voornaamswijziging
  • De procedure of het stappenplan om de voornaam te veranderen

Gratis check voornaamswijziging

Gratis check voornaamswijziging

U krijgt van de rechter alleen toestemming om uw naam te wijzigen als er sprake is van dringende redenen.

Wilt u alles over het wijzigen van de voornaam nog eens rustig nalezen of bewaren als PDF?

Klik op de onderstaande knop om het digitale boek te downloaden.

cover ebook voornaam wijzigen 3dr removebg | Simmelink Advocatenkantoor

Reviews: wat vinden onze cliënten

Onze cliënten zijn na een succesvolle voornaamswijziging of verandering van hun voornaam opgelucht. Vaak horen we dat ze de stap al veel eerder hadden moeten zetten.

Hieronder leest u de ervaringen van twee cliënten nadat ze bij ons hun voornaam hebben gewijzigd. Meer ervaringen van onze cliënten lees u op onze review pagina.

Voor een voornaamswijziging was ik op zoek naar een advocaat. Via Google ben ik in contact gekomen met Advocatenkantoor Simmelink. Ondanks deze moeilijke tijd is het telefonisch contact super gegaan, ik voelde mij gezien en begrepen. Het leek onmogelijk om mijn voornaam te laten wijzigen aangezien ik helaas niet in bezit was van twee belangrijke documenten: Geboorteakte en de Bekendmaking Nederlanderschap. Ik had het bijna opgegeven maar Simmelink advocaat heeft er alles aan gedaan en gezorgd dat het gelukt is. Vandaag voel ik me niet alleen Madalena Mataya maar ik mag me daadwerkelijk ook echt zo noemen. Hartelijk dank Simmelink Advocaat.

Madalena Mataya J.

Mevrouw Simmelink heeft voor ons de voornaamswijziging van ons zoontje geregeld. Wij zijn erg blij met het resultaat en zeer tevreden. Vanaf het begin was mevrouw Simmelink altijd goed bereikbaar, transparant, duidelijk en behulpzaam. Het gehele proces door zijn wij altijd netjes op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Ze is erg deskundig in haar vak en wij kunnen haar alleen maar aanbevelen.

Eefje S.

Wilt u een afspraak of meer weten?

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd gratis. We bespreken uw situatie, de mogelijkheden en geven een indicatie van de kosten. Hierin zijn we open, geen vervelende verrassingen achteraf.