Onze cliënten

Transparante communicatie en duidelijke tarieven
Juridische expertise en ervaring
Persoonlijke begeleiding en goede bereikbaarheid

Bij Simmelink Advocaten erkennen we de diversiteit en complexiteit van juridische vraagstukken waarmee onze cliënten geconfronteerd worden, of het nu gaat om individuen of zakelijke entiteiten. In een soms ingewikkeld juridisch landschap is het voor velen essentieel om betrouwbare en deskundige begeleiding te hebben.

Onze cliënten waarderen niet alleen onze juridische expertise, maar ook onze toewijding aan duidelijke communicatie, efficiëntie en integriteit in elke zaak. Of u nu een individu bent met persoonlijke juridische zorgen of een ondernemer met bedrijfsspecifieke uitdagingen, wij staan klaar om u met dezelfde mate van professionaliteit en zorg bij te staan.

Wij adviseren en ondersteunen cliënten bij hun vraagstukken op het gebied van (internationale) scheiding, alimentatie, gezag, voornaamswijziging, erfrecht en arbeidsrecht. We zijn er niet alleen voor cliënten uit heel Nederland, maar ook voor Nederlanders of hun partners die in het buitenland wonen, ongeacht het land van verblijf.

Juridisch advies voor expats en buitenlandse advocaten

Onze expertise strekt zich ook uit naar het assisteren van expats, vooral wanneer de Nederlandse rechter bevoegd is. De bevoegdheid hangt af van uw persoonlijke omstandigheden, en we hebben een artikel waarin we uitleggen wanneer dit wel en niet het geval is. Bovendien adviseren we buitenlandse advocaten over het Nederlands recht. Als u in het buitenland woont en uw zaak wordt daar behandeld, kunnen we samenwerken met uw lokale advocaat. Door deze aanpak hebben we al vele Nederlanders in het buitenland kunnen helpen.

Goede reviews van cliënten

Eén van onze grootste trots zijn de waarderingen en positieve feedback van onze cliënten. Deze reflecteren onze toewijding aan uitmuntendheid en bevestigen dat onze benadering en resultaten resoneren bij degenen die we dienen. Ondanks onze hoge kwaliteit van dienstverlening blijven onze diensten betaalbaar en transparant.