Eva Zaunbrecher-Boschloo

Laatste update:

mr. Eva Zaunbrecher-Boschloo

Advocaat

” Empathisch en vastberaden om samen met u de beste oplossing voor de lange termijn te bewerkstelligen kenmerken mijn werkwijze. Iedere zaak en ieder persoon is anders en heeft andere belangen. Ik zal mij altijd volledig inzetten om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen”

T: 030 – 30 787 32 (werkdagen 9:00 – 17:00 uur)
E: info@simmelink.nl

Of gebruik het contactformulier als u op een andere wijze contact met mij wil opnemen.

eva-boschlo

Meer over mij

Eva heeft passie voor het personen- en familierecht. Ze zal naar u luisteren en doorvragen om zodoende goed te vernemen wat voor u belangrijk is. Ze zal de juridische kaders aan u uitleggen en u vertellen wat uw rechten en plichten zijn. Eva is duidelijk en oprecht.

Het is belangrijk dat u – in een vaak onrustige periode in uw leven – vertrouwen kunt hebben in uw adviseur. Eva geeft u graag dit vertrouwen. U kunt bij haar uw zaak met een gerust hart uit handen geven. Eva gaat samen met u voor het beste resultaat!

Ook voor mediation kunt u bij Eva terecht. Het is prettig als de onderlinge verhoudingen goed kunnen blijven en zij zal dan ook stimuleren dat u er samen op een goede manier uit komt.

Eva is als zelfstandig advocaat aan Advocatenkantoor Simmelink B.V. geassocieerd.

Opleiding en werkervaring

Eva Zaunbrecher-Boschloo heeft haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gevolgd. Zij heeft een masteropleiding rechtsgeleerdheid, specialisatie privaatrecht gedaan, waarin zij al enige vakken in het personen- en familierecht had gekozen. Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan in het personen- en familierecht en nadien is zij na iets meer dan een jaar beëdigd als advocaat. Van begin 2015 tot en met halverwege 2019 heeft zij als advocaat gewerkt bij twee verschillende advocatenkantoren. In deze periode heeft zij vooral personen- en familierechtzaken behandeld, maar was zij ook huisadvocaat van een groot aantal bedrijven en gaf zij deze bedrijven onder andere advies ter zake arbeidsrecht, contractenrecht en incasso.

Halverwege 2019 is Eva gestopt in de advocatuur om zodoende een ander carrièrepad te volgen. Echter, haar passie voor het personen- en familierecht trok haar weer terug en sinds november 2021 werkt zij samen met Advocatenkantoor Simmelink B.V. In februari 2022 is zij herbeëdigd als advocaat.

Rechtsgebiedenregister

Eva Zaunbrecher-Boschloo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Personen & familierecht
  • Echtscheidingen;
  • Alimentatiezaken;
  • Omgangsregelingen;
  • Internationaal privaatrecht;
  • Ouderschap en erkenning;
  • Mediation;
  • Jeugdbeschermingsrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Foto van auteur

Auteur: Henk ten Dolle

Henk vervult de rol van Manager Bedrijfsvoering bij Advocatenkantoor Simmelink. Hij is verantwoordelijk voor de coördinatie van finance, marketing, HRM, en ICT en draagt bij aan de strategische planning en dagelijkse operaties van het kantoor. Zijn werk richt zich op het verbeteren van de bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van een sterkemarktpositie.

Bezoek de biografiepagina van

voor het CV.

Index