Mathilde-van-den-Broek

Mathilde van den Broek

Juridisch secretaresse


Mijn ambitie is om advocaat te worden.

– Mathilde van den Broek

Meer over mij

Vanaf 1 maart 2021 tot en met 15 oktober 2021 heb ik stage gelopen bij Advocatenkantoor Simmelink. Per 15 oktober 2021 ben ik officieel werkzaam als juridisch secretaresse.

Momenteel studeer ik HBO-rechten aan de hogeschool van Utrecht en ik zit nu in mijn laatste jaar. Hierna ben ik van een plan om met een premaster vervolgens een master af te ronden aan de universiteit. Mijn ambitie is om advocaat te worden.

Mijn werkzaamheden bij Advocatenkantoor Simmelink zijn veelzijdig. Samen met Elisa en Laura ben ik het eerste aanspreekpunt van het kantoor. Daarnaast ondersteun ik mr. Simmelink in de lopende zaken en verdiep mij in de wetgeving en de uitspraken.

Zo weet ik inhoudelijk veel over een procedure tot voornaamswijziging en over personen die officieel een genderneutraal geslacht willen verkrijgen (de zogenaamde x-status). Tijdens mijn stageperiode heb ik daar onderzoek naar gedaan.

Foto van auteur

Auteur: Henk ten Dolle

Henk vervult de rol van Manager Bedrijfsvoering bij Advocatenkantoor Simmelink. Hij is verantwoordelijk voor de coördinatie van finance, marketing, HRM, en ICT en draagt bij aan de strategische planning en dagelijkse operaties van het kantoor.

Bezoek de biografiepagina van

Henk ten Dolle

voor het CV.