Advocaten voor familierecht, erfrecht en arbeidsrecht in Amsterdam

Laatste update:

Amsterdam
Amsterdam

Advocaten familierecht in Amsterdam

Bent u op zoek naar een in het familierecht gespecialiseerd advocatenkantoor in Amsterdam? Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een (internationale) echtscheiding, alimentatie, vermogensverdeling, pensioen, gezag, naamsverandering of een vraagstuk binnen het familierecht? Neem dan gerust contact met ons op voor een eerste vrijblijvende intake.

Advocatenkantoor Simmelink

In de loop der jaren hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan binnen het familierecht, zowel nationaal als internationaal. Vanuit onze vestigingen Amsterdam en Maarssen – Utrecht behartigen wij de belangen van cliënten in heel Nederland en daarbuiten. We staan particulieren, ondernemers, expats en hun echtgenoten bij. Dat doen we als advocaat en als mediator. Voor een afspraak kunt u ons kantoor in Amsterdam bezoeken, maar ook videobellen behoort tot de mogelijkheden.

Uw advocaat voor familierecht in Amsterdam

De vraagstukken binnen het familierecht hebben te maken met alle facetten van het leven. Maar vrijwel altijd hebben zij een grote (emotionele) impact en verstrekkende gevolgen.

Zo kan een echtscheiding, het ontbinden van een geregistreerd partnerschap of het verbreken van samenwonen ingrijpende gevolgen hebben en veel vragen oproepen. Want hoe moet het vermogen worden verdeeld? Wat moet er in het ouderschapsplan worden opgenomen? Hoe hoog wordt de partner- of kinderalimentatie? Stel dat een van u ondernemer is, waar moet u dan rekening mee houden? En waar moet u rekening mee houden als u wilt scheiden van een buitenlandse partner?

Maar ook vraagstukken over gezag en het wijzigen van een voornaam vallen binnen het familierecht.

Met welke vraag u ook zit, wij geven u helder en gedegen juridisch advies zodat u de juiste keuzes kunt maken. Onze familierechtadvocaten kunnen u vanuit ons kantoor in Amsterdam begeleiden in procedures waaronder eenzijdige of gezamenlijke verzoeken tot echtscheiding of via mediation. Daarnaast kunnen we u discreet en onafhankelijk advies geven in een lopende scheidingsprocedure of voordat u gaat trouwen om er voor te zorgen dat alles goed geregeld is.

Familierechtkantoor in Amsterdam

Wij adviseren cliënten uit heel Nederland over hun scheiding, alimentatie en het erfrecht. Maar wij staan ook Nederlanders of hun partners bij die in het buitenland wonen, net als cliënten met een buitenlandse nationaliteit waarbij bijvoorbeeld de internationale scheiding in Nederland wordt afgehandeld. Daarnaast adviseren we buitenlandse advocaten over het Nederlandse familierecht in procedures die in het buitenland plaatsvinden.

Uiteraard bent u voor een eerste vrijblijvende intake van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam. Is het niet mogelijk om een afspraak bij ons op kantoor te maken? Dan staan we u graag te woord via een beveiligde videoverbinding. Waar u ook woont, in Nederland of in het buitenland, onze kwaliteit en het persoonlijke contact blijft gegarandeerd.

Over ons

Advocatenkantoor Simmelink is opgericht in 2018 en gevestigd in Maarssen – Utrecht. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een full-service advocatenkantoor voor juridische bijstand op het gebied van (internationaal) familierecht, scheidingen, mediation, alimentatie en naamrecht. Wij doen ons werk met veel plezier en vinden continuïteit in kwaliteit belangrijk.

Wilt u weten wie we zijn? Klik hier om kennis te maken.

Simmelink advocaten in Amsterdam

Waarom kiest u voor Simmelink advocaten?

Het beste van 2 werelden: persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor en de professionaliteit van een groot kantoor.

Persoonlijk betrokken

Wij zijn persoonlijk betrokken bij uw zaak en staan u bij van het begin tot het einde. Daarnaast vinden wij laagdrempeligheid belangrijk: u kunt ons altijd bellen of e-mailen als u vragen heeft.

Gespecialiseerd met passie

We zijn experts op ons vakgebied en willen er alles over weten. We volgen alle recente ontwikkelingen en uitspraken. Wij kunnen u als geen ander voorzien van de juiste informatie en persoonlijk advies.

Betaalbaar en doelgericht

We weten wat we doen en wat nodig is in uw situatie. We verspillen geen tijd aan onnodige zaken die alleen maar tijd en geld kosten.

Reviews

De ervaringen van cliënten

Onze cliënten geven ons een beoordeling van 5 sterren. Zij waarderen de kwaliteit van het advies, onze deskundigheid, de persoonlijke betrokkenheid van de advocaten en de heldere communicatie. Vaak horen we dat ze de stap naar ons kantoor al veel eerder hadden moeten zetten. Hier zijn we trots op!

Ervaar waarom oud-cliënten zo enthousiast zijn over ons kantoor. Maak vrijblijvend kennis met ons.

Contact met ons advocatenkantoor in Amsterdam

Bezoekadres

Oostenburgervoorstraat 90
1018 MR Amsterdam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9:00 – 17:00

Bereikbaarheid van ons Amsterdamse kantoor

Onze vestiging in Amsterdam bevindt zich in de wijk Oostenburg en ligt midden in Amsterdam. De Oostenburgervoorstraat is een straat op Oostenburg, de Oostelijke Eilanden in Amsterdam-Centrum.

Komt u met de auto of fiets?

We zijn goed bereikbaar met de auto en bevinden ons op korte fietsafstand van het centrum van de stad. Gebouw Oostenburg heeft ook voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein of in de buurt.

Reist u met het openbaar vervoer?

Met het openbaar vervoer kunt u makkelijk vanaf Amsterdam Centraal naar ons kantoor reizen.

Op de website 9292.nl wordt aangegeven dat er elke 5 minuten een bus dan wel een metro vanaf Amsterdam Centraal vertrekt richting de Oostenburgervoorstraat. Per openbaarvervoermiddel heeft u de volgende keuzes:

  • De buslijnen 22 richting Muiderpoortstation (uitstappen bij bushalte Wittenburgergracht) en 43 richting Borneo Eiland (uitstappen bij bushalte Kattenburgerstraat);
  • De metro 51 richting Isolatorweg en dan overstappen op het metrostation Weesperplein op tram 7 richting Azartplein (uitstappen bij de halte Coehoornstraat);
  • Tram 26 richting Ijburg (uitstappen bij de halte Rietlandpark);
  • Afhankelijk van vervoermiddel is het daarna nog tussen de 5 en 10 minuten lopen.

Wilt u een afspraak of meer weten?

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd gratis. We bespreken uw situatie, de mogelijkheden en geven een indicatie van de kosten. Hierin zijn we open, geen vervelende verrassingen achteraf.

Wilt u een afspraak of meer weten?

Een eerste intakegesprek en evaluatie van uw zaak is altijd gratis. We bespreken uw situatie, de mogelijkheden en geven een indicatie van de kosten. Hierin zijn we open, geen vervelende verrassingen achteraf.

Foto van auteur

Auteur: Carla Simmelink

Carla Simmelink is advocaat en eigenaar van Advocatenkantoor Simmelink. Haar specialisaties zijn: familierecht, naamrecht en erfrecht in Nederlandse en internationale kwesties. Carla is een betrokken, geïnteresseerde gesprekspartner en gaat voor het beste resultaat. Pragmatisch en doelmatig behartigt zij uw belangen.

Bezoek de biografiepagina van

voor het CV.

Index